Over CineMec

De CineMec locaties in Ede, Utrecht en Nijmegen zijn zowel bioscoop, theater als congreslocatie. Hier komen jong en oud, publiek en zakelijk samen voor informatie én entertainment op moderne locaties onder bijzondere architectuur. We zijn goed bereikbaar, liggen direct aan snelwegen en hebben veel parkeerplaatsen voor de deur. CineMec maakt deel uit van de Pathé Groep. 

Film

Beleef film als nooit tevoren! Met het nieuwste Dolby Atmos geluid en laserprojectie lijkt het alsof je in de film zit!
Dagelijks is er keuze uit 20-25 verschillende filmtitels, van romantische komedie en actie tot arthouse en familiefilms. 

Event

Screen Events - Opera, ballet, theater en concerten live via satelliet vanuit New York, Parijs, Moskou en Londen. 

Stage Events - Live on stage in CineMec vinden diverse optredens plaats als o.a. concerten, lezingen en master classes. 

Film Events - Ladies Nights, feestelijke premières met acteurs en regisseurs en premières voor kinderen (CineKidz) en tieners (CineTeenz).

Zakelijk

Sterren en filmliefhebbers voelen zich inmiddels thuis bij CineMec, maar ook steeds meer zakelijke klanten weten onze bijzondere gebouwen te vinden. De locaties in Utrecht, Ede en Nijmegen lenen zich uitstekend voor een congres, receptie, relatiedag, filmevenement of bedrijfsfeest met onbeperkte mogelijkheden. Uiteraard kan gebruikgemaakt worden van state-of-the art techniek, digitale projectie, vergaderruimten, grote en kleinere filmzalen, sfeervolle foyers en topkwaliteit horeca.

Al onze locaties liggen aan de snelweg, dus zo zijn we altijd makkelijk te bereiken. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid. Ga voor meer informatie over zakelijk naar zakelijk.cinemec.nl.