Pathé Unlimited Card

Pathé Unlimited Card
CineMec is onderdeel van Pathé waardoor bezoekers van nog meer voordeel profiteren bij alle CineMec én Pathé bioscopen. Zo is je Pathé Unlimited Card ook geldig bij de drie CineMec bioscopen in Utrecht, Ede en Nijmegen.

Hierdoor hb je nog meer mogelijkheden om film te beleven. Je hebt keuze uit meer zalen, meer filmtijden tegen nagenoeg dezelfde voorwaarden als Pathé. Daarbij hebben CineMec Utrecht en CineMec Nijmegen een Premiumzaal voor een overweldigende filmbeleving. De Premiumzaal heeft een Dolby Atmos geluidssysteem, laserprojectie en een extra groot scherm. Voor deze zaal (zaal 1 in Nijmegen en Utrecht) geldt dan ook een toeslag van € 2,50 per persoon. Met de Pathé Unlimited Gold Card betaal je geen toeslagen. CineMec Ede heeft een zaal met 1030 stoelen én het grootste 3D-filmscherm van Gelderland (20m bij 8.50m).

Pathé Unlimited Night
Ook bij CineMec zullen we regelmatig Pathé Unlimited Nights organiseren. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Lees hier de veelgestelde vragen over de Pathé Unlimited abonnementen.

Voor wie nog geen Pathé Unlimited-abonnee is:

Wat is Pathé Unlimited?
Als Pathé Unlimited-abonnee ga je heel voordelig naar de film. Je kunt met je Pathé Unlimited (Gold) Card namelijk onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé en CineMec bioscopen in Nederland. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt en je hebt keuze uit maar liefst 25 bioscopen!

Er zijn twee voordelige abonnementen

                  
                    Unlimited Gold
Onbeperkt toegang tot reguliere films 

 

 

Onbeperkt toegang tot 3D, IMAX en IMAX 3D
voorstellingen en de CineMec Premiumzalen
 Met toeslag  Zonder toeslag
Korting op hapjes en drankjes  10%  25%
Digitale pas op je mobiele telefoon    
Gratis speciale 3D bril én IMAX 3D bril    
Prijs per maand  € 19,- € 26,- 
   Word nu lid Word nu lid